Vacature medewerker back-office

Commercieel Administratieve Alleskunner

 

  • Heb jij ervaring met een backoffice functie in de makelaardij en / of de financiële dienstverlening?
  • Sta jij je mannetje (of vrouwtje) en ben je niet op je mondje gevallen?
  • Word jij ons visitekaartje?

 

Dé Beheermakelaar (Amersfoort) zoekt medewerkers (junior en senior) voor haar backoffice en komt graag in contact met klantgerichte meedenkers.

 

Wie wij zijn?

 

Dé Beheermakelaar is actief in de makelaardij (aan- en verkoop, verhuur, beheer, buitenlands vastgoed en investeringsprojecten) en in de financiële dienstverlening (hypotheken, verzekeringen, pensioenen).

 

Vanuit ons prachtige kantoorpand aan de rand van het centrum van Amersfoort bieden wij alle mogelijke hulp en ondersteuning aan onze partners in Nederland: makelaars en hypotheekadviseurs die op basis van ZZP met ons samenwerken.

 

Wat ga je doen?

 

Onze backoffice is de ruggengraat van het bedrijf. Cruciaal dus, om alles soepel en foutloos te laten draaien. Je krijgt een centrale rol in de ondersteuning aan makelaars en financieel adviseurs. Vragen beantwoorden, problemen signaleren en oplossen, iedereen de juiste weg wijzen, meedenken. Jij bent onze olie en zorgt ervoor dat alle raderen blijven draaien.

 

Wie ben jij?

 

Allereerst ben jij ons visitekaartje naar de buitenwereld. Jij herkent jezelf in de volgende steekwoorden: representatief, communicatief, klantvriendelijk, bijdehand, spin-in-het-web, snel van begrip.

 

Je laat op charmante wijze niet over je heen lopen en je bent telefonisch een kei! Je leert snel hoe onze processen werken, je denkt mee over ‘hoe het anders kan’ en durft daarvoor ook ideeën in te brengen.

 

Uiteraard communiceer je duidelijk en makkelijk op verschillende niveaus en bij grote voorkeur heb je ervaring in ons werkgebied.

 

Wij bieden:

 

  • Een fantastische werkplek in een monumentaal pand in het centrum van Amersfoort
  • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en voldoende ruimte voor eigen inbreng
  • Meer dan voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden (zolang jijzelf maar wilt)
  • Een prima salaris, gezellige collega’s en genoeg ruimte voor een geintje en een dolletje

 

Wil je bespreken of Dé Beheermakelaar voor jou dé organisatie, stuur dan je cv (met recente foto) en een korte motivatie naar robert.kreikamp@debeheermakelaar.nl of bel, app of sms naar 06 2788 1582.