Vacature makelaar ZZP

Makelaar ZZP

 

 • Wil jij – als Makelaar – meer halen uit je eigen inzet en activiteiten?
 • Ben jij het zat om maandelijks geconfronteerd te worden met een hoge, omzetafhankelijke afdracht?
 • Zoek jij een organisatie die jou alles biedt om in zeer korte tijd je eigen makelaardij te starten?

 

Ben jij die empathische ondernemer met grote gunfactor, die het vertrouwen van woningeigenaren snel wint? Wil jij al jaren als zelfstandig makelaar aan de slag, maar hik je aan tegen de hoge kosten en de administratieve en juridische rompslomp?

 

Dé Beheermakelaar, een vernieuwende netwerkorganisatie op het gebied van Makelaardij en Financiële Dienstverlening, is in heel Nederland op zoek naar Makelaars die zich als partner / ZZP’er willen verbinden.

 

Wie wij zijn?

 

Dé Beheermakelaar is actief in de makelaardij (aan- en verkoop, verhuur, beheer, buitenlands vastgoed en investeringsprojecten) en in de financiële dienstverlening (hypotheken, verzekeringen, pensioenen).

 

Als Makelaar ZZP word je partner binnen dit groot scala aan makelaarsactiviteiten en financiële diensten. Hierdoor maak je direct gebruik van het schaalvoordeel. Het landelijke marketingconcept en de ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor zorgen ervoor dat jij als partner volledig ontzorgt aan de slag kunt met ondernemen.

 

Waarom Dé Beheermakelaar?

 

 1. Je gaat deel uitmaken van en meegroeien met een groep zeer enthousiaste, regionaal en landelijk samenwerkende ondernemers in jouw vakgebied; een netwerk met de poten stevig verankerd in zowel de makelaardij als in de financiële dienstverlening.
 2. Wij bieden je een unieke samenwerking met onze Financieel Adviseurs ZZP en hebben een uitgekiend verdienmodel om deze samenwerking rendabel te houden. Hieruit komen voldoende leads voor jou om op te volgen.
 3. Wij bieden je alles om ‘morgenochtend’ je eigen (online of fysieke) winkel te openen. Een strak georganiseerde backoffice, alle benodigde software, toegang tot Funda en uitgebreide marketingtechnische, organisatorische en juridische ondersteuning.
 4. Je maakt gebruikt van onze centrale VBO-vergunning. Dit scheelt je aanzienlijk in de administratieve rompslomp én in de kosten.

 

Wie ben jij?

 

Bovenal ben jij een ondernemer. Wij zoeken mannen en vrouwen die begrijpen dat je verantwoordelijk bent voor je eigen beleg op de boterham. Wij zoeken Makelaars die (naast kennis) kwaliteit zeer hoog in het vaandel hebben staan. Het is voor jou normaal om je klanten maximaal te ontzorgen en optimaal te bedienen. Wij zoeken professionals met de wens en de wil om - vanuit zelfstandigheid – samen te werken en samen te groeien.

 

Maar je hebt ook een wens: woondromen realiseren. Of dat nu is via een uitdagende zoekopdracht, de begeleiding bij een aan- of verkoop of door middel van het vinden van de ideale huurwoning. Je hebt je eigen expertise, maar kunt binnen de organisatie een beroep doen op alle takken van sport.

 

Wij bieden:

 

Dé Beheermakelaar biedt je alles om een succes te maken van je eigen inzet en activiteiten. Wij zetten jou in je kracht door je veel uit handen te nemen en jou te laten excelleren in dat waarin je goed bent: ondernemend makelen.

 

Daarbij biedt Dé Beheermakelaar jou de mogelijkheid om in alle vrijheid samen te werken met je collega-makelaars en de hypotheek adviseurs. Tijdens ons periodieke overleg kun je sparren en bijpraten, ontmoeten en kennismaken.

 

Vergoeding / afdracht:

 

 • Eenmalige entreefee: € 5.000,- (ex BTW)
 • Omzetafhankelijke bijdrage: niet van toepassing
 • Vaste maandelijkse kosten: € 750,- (ex BTW)
 • Een partnerovereenkomst voor de duur van minimaal 2 jaar

 

Wil je bespreken of Dé Beheermakelaar voor jou dé organisatie is om mee samen te werken, stuur dan je cv (met recente foto) en een korte motivatie naar robert.kreikamp@debeheermakelaar.nl of bel, app of sms naar 06 2788 1582.