Interieurstyling

Staat uw pand al veel te lang te huur of te koop? Komen er maar geen kijkers? Bent u niet tevreden over de foto’s op internet? Dan is dit advies geschikt voor u! 

De interieurstylist van Dé Beheermakelaar kijkt op een professionele, deskundige manier én door de ogen van potentiële huurders of kopers naar uw pand. Met minimale middelen een optimaal resultaat bereiken, dat is het belangrijkste doel voor dit advies.

Dé Beheermakelaar voorziet u van het juiste advies en voert de werkzaamheden voor u uit. Het is van zeer groot belang dat uw pand op de juiste manier gepresenteerd wordt, omdat u voor de eerste indruk immers maar één kans krijgt! U wilt uw pand natuurlijk zo snel mogelijk tegen de beste prijs verhuren of verkopen. In de huidige markt worden te koop- en te huur staande panden slechts moeizaam verkocht/verhuurd. U wilt dat tussen alle (huur)woningen die op internet staan uw pand er meteen tussen uit springt. 

Maar één kans voor de eerste indruk!

De eerste indruk is bepalend om de potentiële huurders nieuwsgierig te maken. Vaak door de een indeling te veranderen, spullen weg te halen of toe te voegen wordt het pand overzichtelijk en voor een grotere doelgroep toegankelijk. Ook kan de waarde van uw pand hier aantrekkelijker op worden.

Optimale styling en fotopresentatie op onze woningsites zijn daarom een belangrijk visitekaartje van uw pand. Hierdoor wordt uw pand aanzienlijk sneller verhuurd of verkocht.
Bij onze verkoopstyling wordt het gehele perceel als onderdeel gezien dus ook de eventueel overige opstallen, tuin en terras.


Sommige woningen worden niet zo snel verkocht als men verwacht en komen leeg te staan. Bij bezichtigingen is het dan moeilijk om de sfeer goed te vangen door de kijkers. Wij maken van deze woningen een warm en welkom huis door de inrichting met huurmeubilair precies in de sfeer van de doelgroep. Door de goed gekozen inrichting wordt uw huis nog aantrekkelijker.
 
Hoe gaat dit in zijn werk: Wij vinden het belangrijk dat het hele plaatje klopt, zowel afwerking als inrichting. We bekijken dan ook eerst samen met u de leegstaande woning en geven advies over de afwerking alvorens we de woning inrichten. Als u zelf niet de mogelijkheid of handigheid hebt ondersteunen we u graag bij de uitvoering van alle werkzaamheden.